Članstvo

Gostje, dobrodošli!

Vsem gostom je omogočen brezplačen obisk srečanja. Prepustite se dogodkom na srečanju in spoznajte člane. Z veseljem vas bomo sprejeli in pojasnili vse morebitne negotovosti.

Kako postati član Toastmasters Ljubljana?

1. Udeležite se srečanja kot gost

Pozivamo vas na “poizkusno vožnjo”. Bodite naš gost in se prepustite, da vas popeljemo skozi program srečanja. Spoznate lahko tudi kako klub deluje in dobite dodatne informacije.

2. Izpolnite prijavnico in poravnajte pristopnino/članarino

Polnopravni član kluba postanete, ko izpolnite člansko izjavo in poravnate vpisnino in članarino. Člansko izjavo s cenikom lahko izpolnite tukaj: Članska izjava

Pridružite se nam in izpopolnite vaše javno nastopanje in vodstvene kompetence.Na letni ravni vas eno srečanje stane manj kot en kozarec vina ali samo 1,8€. 

Izpolnjeno in podpisano izjavo fizično oddate članu uprave, odgovornemu za članstvo, na naslednjem srečanju.

Članarino in vpisnino poravnate na TRR:

Toastmasters klub Ljubljana
Oslavijska ulica 5b
1000 Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0001 7779 186
SWIFT/BIC: HDELSI22

Morebitna vprašanja lahko naslovite na upravo kluba Toastmasters Ljubljana (zavihek “Kontakt”).

3. Pridobite izobraževalni material

Vsak član kluba je deležen izobraževalnega programa. Skozi začetek vas popeljeta dva priročnika: Competent Communicator (CC) in Competent Leadership (CL).

Dostop do portala EasySpeak™ in vpis v člansko mailing listo vam omogoča neprekinjeno povezavo do skupnosti in sledenje vašemu napredku.

Vsakemu članu je dodeljen mentor, ki ga popelje skozi prve korake izobraževalnega programa in pripravi za bodoče mentorstvo.

Članom je omogočeno redno obiskovanje srečanj v prirejenih prostorih, skupinskih obiskov drugih klubov, obisk govorniških maratonov, mednarodnih konferenc in drugih formalnih ter neformalnih srečanj.

Po opravljenem izobraževalnem programu vsak član prejme certifikat, ki šteje kot priznanje o opravljenem programu.

4. Pričnite redno obiskovati redna srečanja

Vsak član je dolžan izpolnjevati zaobljubo Toastmasters, ki zavezuje k rednemu obisku srečanj, aktivnemu sodelovanju in posledično napredovanju.